Catalogi

BO.BURO is uw partner gespecialiseerd in meubilair voor en inrichting van kantoren en werkruimtes.


Chaussée de Lille, 204 - 7500 Tournai

OVER ONS

BO.BURO AAN UW ZIJDE

om de meubelinrichting voor uw werkruimtes te ontwerpen. Wij zijn er ten volle van overtuigd dat de werkomgeving een essentiële factor is voor het welzijn en dus het resultaat van uw organisatie. En als u nu eens met BO.BURO in zee ging ...

GESPECIALISEERD IN DE INRICHTING VAN WERKPLEKKEN

en in nog veel meer: wij bieden een ruime keuze aan gevarieerde en betaalbare kwaliteitsdesignmeubelen die beantwoorden aan wat u nodig hebt. De meubelen die wij zorgvuldig uitkiezen, bevorderen het welzijn op het werk en dragen bij tot de efficiëntie, de ergonomie en het comfort van alle medewerkers afzonderlijk en als groep ... Onze afdeling binnenhuisarchitectuur legt zijn oor bij u te luisteren, want elk project is uniek en moet op specifieke noden inspelen ... en het moet vooral ook overeenstemmen met uw imago.

WAT WIJ ALS BEDRIJF BELANGRIJK VINDEN

is dat u kunt rekenen op kwaliteitsleveranciers die ISO-norm 14001 (milieubeheersysteem) naleven en voor korte afzetkanalen kiezen. Onze onderneming is zo georganiseerd dat we zeer snel kunnen reageren, en onze dynamiek steunt op een grote luistervaardigheid naar onze klanten toe, zodat we op verbluffend korte tijd precies dat aanbod kunnen voorleggen dat het best op hun oorspronkelijke vraag inspeelt. Dankzij onze kmo-structuur kunnen we soepel en professioneel op de meest uiteenlopende verzoeken ingaan. Of het nu gaat om de inrichting van een landschapskantoor, een individueel kantoor, een vergaderzaal of om het even welke andere groeps- of werkruimte.

BO.BURO IS ACTIEF IN HEEL BELGIE

- Moeskroen, Komen, Doornik, industriezone Marquain, Froyennes ,Blandain, Orcq, Ath, Leuze, Bergen, Peruwelz, Ghislenghien – en in het noorden van Frankrijk.

Contacteer ons vandaag nog !

Graag een inlichting, een afspraak?
Aarzel niet langer: BO.BURO wordt uw bevoorrechte partner voor de inrichting van uw werkruimtes!