Catalogi

BO.BURO is uw partner gespecialiseerd in meubilair voor en inrichting van kantoren en werkruimtes.


Chaussée de Lille, 204 - 7500 Tournai

ONZE DIESTEN

service satisfaction boburo tournai

ONS STREEFDOEL? UW TEVREDENHEID!

BO.BURO is veel meer dan een verkoper van materiaal voor de inrichting van kantoren en werkruimtes. We staan aan uw zijde en begeleiden u van a tot z bij uw projecten. BO.BURO is een toegewijde en reactieve gesprekspartner die u helpt om uw doelstellingen op het vlak van design, comfort, timing en budget te halen!

service commercial bureau

COMMERCIËLE AFDELING

In eerste instantie luisteren we naar u. U komt eerst in contact met onze commerciële dienst, die informeert naar uw behoeften, ambities en zelfs uw restricties op het vlak van budget, ruimte, enz. Deze dienst is verantwoordelijk voor uw dossier tot het volledig afgerond is.

ARCHITECTUUR

Onze dienst binnenhuisarchitectuur luistert naar u, analyseert uw noden, denkt na over de functionele aspecten en adviseert u hoe u de ruimte optimaal kunt benutten, zoekt oplossingen voor de verschillende restricties en werkt dan een voorontwerp uit – met 3D-beeldmateriaal, zodat u zich kunt inbeelden hoe uw nieuwe ruimte eruit zal zien. Dit team geeft u advies over het design, de kleuren en texturen van de materialen en besteedt extra veel aandacht aan alle ergonomische, akoestische en esthetische aspecten. Onze afdeling binnenhuisarchitectuur legt zijn oor bij u te luisteren, want elk project is uniek en moet op specifieke noden inspelen ... en het moet vooral ook overeenstemmen met uw imago.

service architecture intérieur mobilier de bureau
service logistique meubles bureau

LOGISTIEK

Onze dienst logistiek legt de nodige contacten met de leveranciers en montageteams om uw project binnen de overeengekomen termijn in goede banen te leiden.

AFWERKING

Van inrichting tot afwerking coördineren wij samen met u de geplande verbouwingen; we bieden u maatoplossingen van onze partners: schrijnwerkers, wandenbouwers, elektriciens en andere professionals uit de bouwsector.
Een partner is een persoon, groep, gemeenschap, instelling of eenheid waarmee wordt samengewerkt om voor een aangelegenheid, onderneming, verhandeling of project een gezamenlijke actie te realiseren.
Wij hebben met onze leveranciers gedegen partnerships afgesloten om u beter te kunnen dienen.
service parachevement aménagement bureau

Contacteer ons vandaag nog !

Graag een inlichting, een afspraak?
Aarzel niet langer: BO.BURO wordt uw bevoorrechte partner voor de inrichting van uw werkruimtes!